A Sztorik rovat cikkei

Nyugtató hatású, különleges hangszerek

A pihentető és nyugtató hangszerek a legalkalmasabb ahhoz, hogy részesülhessenek a zene gyógyító erejében. A misztikus hangszerek lehetőségeit évezredek óta használják terápiás célokra.

Az ezen hangszerek által kibocsátott rezgések megváltoztathatják a hangulatát. Megtanulhat játszani ezeken a hangszereken, amelyek segítenek a pihenésben, a meditációban és a transzállapotok megtapasztalásában, vagy pozitív hangulatba hozhatja hangulatát pusztán a zenéjük hallgatásával.

Gong

A gong az egyik olyan eszköz, amelyet sokan láttunk a régi filmekben. Ha a gong hangszeren ügyes kezek játszanak, ez segít egyensúlyban tartani fizikailag, érzelmileg és lelkileg. Ezt a műszert, amely a 4000 -es évekből származik, gyakran használják a csakrák kiegyensúlyozásában is.

Szélcsengő és pánsíp

A szélcsengő nemcsak otthoni kiegészítőként, hanem hangszerként is ismert. Az ókori Rómából ismert misztikus hangszer isteni hangzásával a következő szintre emeli az életenergia áramlását.

A pánsíp egy másik hangszer, amely kikapcsolódást és nyugalmat kölcsönöz. Ismeretes, hogy története 6000 évre nyúlik vissza. Ez az egyik legszélesebb körben használt eszköz, különösen Peru, Ecuador és Bolívia területén. Ismeretes, hogy nyugtató hatása van.

Hangvilla és Didgeridoo

A hangvilla az egyik gyógyító tulajdonságú hangszer. Ismeretes, hogy először 1711 -ben gyártották. A hangvilla eredeti célja más hangszerek hangolása volt. Ennek ellenére hangszerként kezdték használni, mivel képes kiegyensúlyozni az energiamezőt és növelni a harmóniát.

A Didgeridoo Ausztráliában őshonos misztikus hangszer. Ismeretes, hogy az őslakosok használták. A fúvós hangszerek csoportjába tartozik. A legprimitívebb hangszerek között tartják számon.

Handpan és Kalimba

Az egyik nagyon rövid történelmű hangszer. Először 2000 -ben gyártották Svájcban. Ez egy olyan hangszer, amelynek alapanyaga az acél. Az ölbe helyezés után kézzel és ujjakkal játsszák. Pihentető hangzásával a hipnotikus hangszerek csoportjába tartozik.

A Kalimbát hüvelykujj zongorának is nevezik. A misztikus hangszer, amelyről ismert, hogy mentális betegségek kezelésében is használják, több ezer éves múltra tekint vissza. Ismeretes, hogy Afrika a hazája.

Még szintén kedvelheted...